Skip to main content
  • Fetch en Spica

  • v.l.n.r. Fetch, Spica, Rymke

  • Rymke en Spica

  • Spica met Spirit (links)

Spica

‘Spica lijkt in karakter veel op haar oma Only Fetch v.d. Woudstreek. Van jongsaf aan wil ze graag helpen. Zo had ze snel geleerd mijn sokken,
schoenen of jas uit te trekken en vind ze het geweldig als ze mee mag helpen de was op te vouwen. Elk kledingstuk wordt voorzichtig uit de wasmand gehaald en aan mij gegeven. Dit graag willen 'samenwerken' vind ik ook in de training terug.

Emmy Breure

Spica v.d. Woudstreek

(9-12-2010)

Spica v.d. Woudstreek is een dochter van Rymke v.d. Woudstreek en Abnalls Roland (Tidal). Het is een hond met veel passie maar met een zacht karakter en will to please. Evenals haar moeder is het een niet al te grote, compact gebouwde golden. Ze heeft A-heupen, is OCD-vrij en is vrij van erfelijke oogafwijkingen.

Opvallend is haar uitstekende neus en snelheid. Samen met haar op pad met het paard, te trainen of op jacht is een feestje. Ze is snel maar heeft een goed zoekpatroon. Ook een sleepspoor van aangeschoten wild loopt ze zonder problemen. Evenals mijn andere honden kan ze goed markeren. Spica is in bezit van KNJV-B diploma's.

 
Lijn vooruit in de heide
219 Views
 
Trainen van lijnen, Spirit en Spica
21 Views
 
Trainen van lijnen
9 Views
 
Spica mee op jacht
7 Views
 
Spica jaaghond
7 Views
 
Markeren in de bieten
5 Views